Ensam hemma

I onsdags drog jag som sagt hem till en kille i min klass och sen på klubb. Det var trevligt men direkt när vi kom till klubben splittrades alla. På klubben träffade jag Shin och vid fyra-tiden bestämde vi oss för att åka hem till honom istället. Han stekte korv och ägg till oss och vid sex-sju åkte jag hem.

Igår kollade jag på OC hela dagen och hade min egen-tid. Det va nice.
Planen var att jag skulle gå ut idag trots allt, men jag har fått en enorm finne som fått min ena kind att svullna upp, så min första plan om att inte gå ut i helgen verkar gå igenom.

Jag börjar få panik på att det inte händer något med CSN. Eftersom jag ligger ca. 2 veckor efter Elin vet jag att jag snart kommer få ett brev med ännu ett papper som skolan måste fylla i.

Ciao!

Onsdagsparty

Idag blev jag medbjuden hem till en kille i min klass för att förfesta och sen gå på klubb. Egentligen är jag sjukt trött men jag känner att jag får göra allt för att försöka få lite vänner nu. Jag vet inte hur många som ska dit men det är nog en hel del. Det skall bli kul i alla fall! Dock är amerikanerna konstant sena så jag har ingen aning om när jag ska dit. Det skulle nog kunna ta en timme till. Så där lagom roligt att sitta och vänta..

Jag berättar mer imorgon om hur det var o.s.v.
Adiós!

Me-time

Jämfört med hur jag brukar sova så har jag sovit så himla skönt inatt! Jag var nästan lycklig när jag vaknade och insåg att jag sovit större delen av natten. Plus att jag somnade runt kvart över elva. Så tidigt har jag nog aldrig somnat här.

När jag gick ut för att ta min morgon-promenad fick jag en chock, vi har snö! Jag hade hoppats på att vi hade kommit förbi den dåliga delen av vintern och börjat komma oss närmare våren. Vi hade t.o.m planerat att stänga av elementet nu men det får väl vänta ett tag till.

Nu sitter jag och dricker lite morgonkaffe och känner mig lite vuxen, haha. Jag skulle haft en tidning också men jag hade inte fattat så mycket ändå.

Som jag sagt innan så har jag bestämt mig för att inte dricka denna helgen, så jag har tänkt att kanske köra lite me-time på lördagen. Eftersom jag aldrig har lägenheten för mig själv måste jag ju passa på. Så nu måste jag komma på någon god maträtt jag kan laga och sen bara kolla på massa filmer. Jag hade kunnat låna Elins Criminal Minds men då kommer jag säkert bli nojig och kommer inte kunna sova, hah. Så om ni vet någon enkelt maträtt, let me know! Enkel och billig.. framförallt billig, och inte köttbullar! Jag funderade på tacos men det är ganska dyrt. Jag får kika lite på nätet antar jag.

Nu ska jag skriva om Bockstensmannen, ciao!

¡Qué chica tan lista!

Idag ställde jag klockan på 10:00 för att gå ut och ta en promenad på morgonen.
Jag ville väldigt gärna bara ställa om klockan och sova vidare med tanke på hur dåligt jag sovit i natt, men jag orkade mig upp trots allt. Det var skönt att gå upp tidigt plus att jag kanske faktiskt kan somna i tid ikväll.

Skolan var helt okej idag. Jag ville först inte gå men när jag väl var där blev det bättre. Jag var väldigt osugen på att prata spanska och engelska. Min engelska har förresten blivit sämre, vilket är väldigt konstigt med tanke på att jag aldrig pratat så mycket engelska som jag gör nu. Elin tycker också att hennes engelska blivit sämre. Märkligt. Vi kanske ansträngde oss mer innan.
Förresten så finns det inte direkt någon söt kille i min klass vilket gör att jag kan ha glasögon på mig i skolan. Skitbra! Haha.

Imorgon skall jag berätta om Varberg för min klass. Det blir typ kurorten, fästningen och Bockstensmannen. Varberg måste verka väldigt spännande jämfört med typ LA, San Francisco eller Orange County..

Idag såg jag att mina CSN-papper kommit in så nu är det bara att hålla tummarna!

Adiós amigos!

Kebab för två

Igår var vi några som åkte hem till Shin på kvällen. Det var kul. Vid halv två tog Steve och jag metron hem till honom och hängde med hans rumskamrat. De har en ugn så jag ska försöka se till att få låna den och göra lasagne. Självklart gör jag till dem med så det är ett jäkla bra byte tycker jag! Samtidigt blir jag nervös av tanken på att göra mat till andra än mig själv.
Det blev i alla fall mer festande denna helgen än vad som var planerat. Nästa vecka måste jag se till att ta det lugnare. Jag skall gå ut på klubb med Benedicte (norska tjejen) och hennes pojkvän någon dag men inte mer än så.. men vi får väl se trots allt. På fredag är vi lediga och flera ska åka till Granada med skolan över helgen, även Elin. Så jag får lägenheten för mig själv i tre dagar. Ganska skönt faktiskt. Gå runt naken och sånt kul, haha. Nä, våra grannar ser rakt in så det låter som en ganska dålig plan.

Idag tänkte jag att jag skulle försöka mig på att gå in till stan istället för att ta metro eller buss. Jag var ganska säker på vägen men tydligen hade jag helt fel. Allt ser likadant ut här så jag bara gick och gick. Tillslut insåg jag att jag gått i en cirkel, väldigt duktigt. Det tog ett tag men tillslut så hitta jag till Sol. Det blev en ganska mycket längre promenad med tanke på hur vilse jag blev. Ärligt talat hade jag nog gått lika vilse nu igen som då.
Planen var att tillåta mig själv att äta första donuten på över en månad men jag bestämde mig för att skita i det. Jag har glömt bort hur gott det är så det är bara dumt att börja. Man blir beroende!
Jag gick till mataffären istället och gick där i typ 30-40 min för att hitta något jag var sugen på. Plötsligt hörde jag en kille prata norska och det visade sig att Benedicte och hennes pojkvän var där. Det är inte så ofta som man träffar på folk man känner så det var lite tufft.
Jag köpte i alla fall tillslut kaffe man blandar med vatten, kanel och några slags energy bars som jag tänkte ta med till skolan på de lite längre dagarna.

Senare på kvällen gick Elin och jag för att köpa godis till henne och kebab till mig. Det visade sig att de trodde vi ville ha två kebab så jag åt båda. Nu är jag mätt och illamående.

Här kommer lite bilder från helgen:












Okej så detta är vad jag ätit på senaste. Antingen med ris, potatis eller bara sallad. Väldigt gott och inte så tidskrävande. Dock saknar jag gurka men jag tycker inte om den spanska gurkan tyvärr.


Klockan är bara elva vilket betyder middag i Spanien men jag känner mig lite trött så jag skall nog gå och lägga mig och läsa klart The notebook.

Ciao!

Que bien!

Kvällen blev inte som planerad, vilket det aldrig blir här, men det blev lyckat.
Dagen var inte så bra men efter att jag fick pratat med mamma (jag älskar dig) i en halvtimme på kvällen kändes det lite bättre.
Vid tio tog jag metron till Steve. Han, hans grekiska rumskompis, en norsk tjej och jag hängde i deras kök och hade astrevligt. Det var jätteroligt att få träffa lite nya människor. Senare kom två andra tjejer som också var jättetrevliga.
Vid halv två tog vi metron in till Sol och drog till en bar. Det var trevligt, men roligare hos Steve. Däremot vet jag inte hur kul det var för honom att vara enda killen bland 5 tjejer, hah. På baren träffade jag i alla fall en spansk kille som varit i Sverige och rest runt plus att han bott i Danmark i 6 månader. Han var rolig.
Det blev i alla fall ingen klubb idag men det gör inte så mycket för jag hade sjukt trevligt med nya människor och imorgon kommer jag förmodligen gå ut med den norska tjejen och hennes pojkvän, grekiska tjejen och ja, kanske fler? Men som sagt, man vet aldrig här i Madrid.
Det blev tillslut en asbra kväll med lagom alkohol och jag lyckades komma hem i hyfsad tid med buss.
Nu ska jag äta upp resten av min baguette och sen sova.
Ciao!

Sjukis.. otra vez

Jaha, så var man sjuk igen. Jag har lyckats bli förkyld ännu en gång. Jag fick stanna hemma från skolan idag vilket känns skitjobbigt för jag vill verkligen inte missa något. Plus att jag hade min läskiga lärare idag.

Jag skulle träffat German idag men jag avbokade det och sa att jag var sjuk, men egentligen så ville jag inte träffa honom alls. Ja jag kanske är en mes, men han var lite för gammal enligt mig. Jag tänkte först att det kunde vara bra att öva min spanska med honom men jag har bestämt mig för att jag kan göra det med någon annan. Jag får se till att hitta någon trevlig i helgen. Imorgon skall vi förmodligen till någon klubb så jag måste vara frisk!

Nej jag har inte så mycket att säga nu. Mest att det är synd om mig som är sjuk.
Ciao!

triste




På väg till skolan idag insåg jag hur sugen jag var på att äta räkmacka. Tillslut lyckades jag övertala Elin (vilket egentligen inte var särskilt svårt) att åka till IKEA och njuta av lite räkmacka och prinsesstårta. Det tar ungefär en timme att åka ut till IKEA från skolan men vi tänkte att det skulle vara värt det. När vi väl är framme inser vi att de inte längre har räkmackor.. Vi blev lite lagom deppiga och fick istället äta pommes, pizza och kroketter. Inte så där jättesvenskt och gott, men vi fick i alla fall prinsesstårta.
Efteråt gick vi in i affären och köpte en diskborste och galgar sedan köpte Elin godis på matavdelningen och jag köpte knäckebröd och Daimtårta. Jag vet att jag skall vara nyttigare men jag har faktiskt lyckats äta nyttigt i över en vecka så jag förtjänar detta! Plus att vädret verkar bli bättre så en dag kanske jag faktiskt orkar ta mig ut på en promenad.
Det tog oss ungefär en och en halv timme att åka hem, så för att sammanfatta det fick vi en resa på ca 2,5 timmar, men ingen räkmacka. Ganska misslyckat, men jag har i alla fall fler galgar i min garderob nu.

Skolan var helt okej idag förutom att min lärare på sista lektionen var PMS.
Första lektionen var i och för sig ganska tråkig. Alldeles för många i min klass är korkade och frågar vad ord betyder som är jätteuppenbara. Hur kan folk från ett engelsktalande land inte förstå ord som bl.a:
Infección, vómits och náuseas, genom att associera det med engelskan? Plus att de frågar vad samma ord betyder om och om igen. Vi har t.ex fått ordet Además förklarat tre gånger nu.
Som ni märker på orden så håller vi på att lära oss om att gå till doktorn. Bra att kunna men inte så jättekul. Jag vill mer lära mig att ha konversationer när man träffar folk ute. Berätta om sjukdomar är inte direkt ett populärt ämne skulle jag tro, hah.
Texterna vi läser förstår jag helt vilket gör att det känns ganska enkelt samtidigt så vill jag inte byta grupp eftersom jag har svårt för att prata. Läsa och förstå är så mycket enklare.
Lektionen på kvällen är lite för enkel, vilket beror på att de slått ihop min klass och A2an, vilka är ungefär lika bra på spanska som jag var när jag kom hit.

På tal om att jag har svårt för att prata så ska jag träffa German på torsdag och han kan inte engelska. Jag känner mig lite nervös, speciellt med tanke på att Elin t.o.m fick hjälpa mig att svara på hans sms. Jag vill typ bara plugga järnet imorgon så jag inte är helt dum när vi ses. Men det går nog bra och om det inte gör det är det skitsamma.

Nu skall jag kolla på Desperate Housewives och sen sova.

Buenas Noches!

Tack



Tack för jag har världens bästa släkt och familj som stöttar mig!


Igår försökte jag mig på pannkakor igen, och tack vare Elins recept gick det bra! Det hade kunnat gå bättre om jag var mer fokuserad och inte pratade i telefon samtidigt, men det var värt det för jag hade inte pratat med mamma på länge.

Denna helgen har fått mig att tänka lite och jag har bestämt mig för att ta det lite lugnare i fortsättningen. Det har gått ganska vilt till på senaste. Jag ska försöka fokusera lite mer på spanskan, då har jag även lite fler att prata med när jag väl går ut.
Skolan går ganska bra. Än så länge förstår jag allt. Vi går ganska fort fram men det verkar som jag kan lite mer grammatik än de andra i klassen så det känns ganska bra. Jag trivs inte så jättebra än så länge men det har ju bara gått en vecka så jag ska inte säga för mycket än. Dock får det mig att sakna Sverige lite. Jag har massa vänner utanför klassen men de åker hem om bara två månader och jag har hela fem kvar. Men jag försöker att inte tänka på det, två månader är ganska mycket.

Men i alla fall: mer pluggande och mindre alkohol.
Det är inte så att jag inte tänker följa med ut, jag behöver bara inte dricka så mycket som det blivit på senaste.

Igår sa jag t.o.m meningen: Vi får typ inga läxor, det suger. Jag gillar läxor!
Känner mig lagom nördig. Men ibland är det faktiskt jäkligt kul att plugga, i alla fall spanska.

Nu ska jag laga soppa.
Adiós!

PartA

I fredags gick jag som sagt ut med Allison, Ali och James. Jag tror vi skulle vara fler först men jag har ingen aning om vart de andra tog vägen. Det var i alla fall trevligt men inte så jättekul. Vi gick först till Museo de jamón och sen till någon irländsk bar. Det finns typ tusen irländska barer här och jag har ingen aning om varför.
Senare gick vi för att träffa Sunjeet på en bar som jag försökt hitta innan men inte lyckats med, vilket vi självklart inte gjorde nu heller. Runt kvart i tre ringer Steve och vill träffas så jag stannar och väntar på honom medans de andra började gå till en annan klubb.
Så där står jag tre på natten i en minikjol brevid en hora på hor-gatan.. det var ju lite speciellt. Hon verkade i alla fall inte tycka att jag var på "hennes" plats för hon log snällt mot mig, men ändå. Steve ringde efter 15 min och sa att han inte hittade så jag fick gå ner och möta honom vid metron istället. När vi var på väg till JOY ringde Allison och sa att det var för dyrt och att de åker hem istället. Steve och jag skiter i JOY också och det slutar i alla fall med att jag tog bussen hem vid fyra. Lite halvmisslyckad kväll kanske men jag hade jäkligt kul med Steve den lilla stunden vi umgicks.

Igår vid nio på kvällen åkte Elin och jag hem till Johan för att förfesta och sen dra till en klubb. Det var skittrevligt och runt kvart över ett tog vi metron till klubben PACHA. Det var jättemycket folk och flera sa att man måste stå med på en lista för att få komma in till klubben. Mitt i allt kommer en tjej fram till oss och säger att hon vet en bättre klubb så vi följde med henne, trodde jag. Tydligen var det bara jag som hade lyssnat och därför bara jag som gick med henne. Stället vi gick till var i alla fall verkligen inte en klubb utan mer en liten skitbar. När de stängde någon timma senare gick jag vidare för att hitta tillbaks till PACHA för Erik ringde och sa att de hade kommit in. Väl vid PACHA säger vakten något om att jag måste stå med på en lista för att få komma in. Så jag stod där utanför och försökte komma på hur tusan jag skulle komma in. Jag försökte hitta någon trevlig spanjor som såg lite rik och "viktig" ut som kanske kunde hjälpa mig in. Ganska fort såg jag två killar som var på väg in där jag försökt tidigare och de sa åt mig att gå med dem så skulle det gå bra. Så ja, tack vare dem så kom jag in!
Direkt träffad jag Erik, Veronica, Johan och Xinru. Vi stannade på PACHA till runt sex då de stängde. Efter träffade jag en spansk kille (som jag faktiskt pratade spanska med!) som ville bjuda mig på frukost vilket inte lät fel. Stället visade sig i alla fall vara stängt så jag tog metron hem och var hemma runt åtta.
Varje natt är verkligen unik här.

Idag har jag verkligen börjat märka hur alla språken jag kan börjar blandas. Jag har flera gånger fått skriva om för jag skriver ett ord på engelska eller spanska istället för på svenska.
Just nu skriver jag på engelska med Steve, spanska med Veronica och svenska här på bloggen. Lite rörigt!

Vi har fått det varmare i lägenheten nu förresten. Förmodligen beror det på att det börjar bli lite varmare ute, tydligen var det runt 15 grader här om dagen. Jag hoppas det fortsätter såhär.

Här kommer lite bilder från förfesten hos Johan:



Jag och Elin




Veronica, jag och Xinru




Jag och Johan




Pernille, Julianne, Veronica, Xinru, jag, Elin och Erik




Pernille, Julianne, Johan och Veronica




Jag ramlade i trappan på metron och vaknade idag upp med detta snygga märket. A-J-J-J!



Nu är klockan sent och jag är trött!
Buenas noches!

Friday night

Nu har första skolveckan gått och det har väl känts lite hit och dit. En del folk har bytt så nu är det väl mer hälften hälften av amerikaner och vi andra från olika länder.
Jag känner mig inte riktigt hemma i klassen än dock. Jag känner mig hemma på det viset att jag kan saker och vågar prata inför klassen, men jag har inte direkt någon vän förutom Sunjeet som ska byta klass. Jag har pratat en del med tre killar som verkar trevliga men annars så håller sig de flesta amerikanerna för sig. De är alla i samma program och verkar inte vara så jätteintresserade av att träffa andra. Men jag har andra vänner så det är inte hela världen... För att försöka vara lite positiv.
Ikväll är vi alla fall flera som ska ut och det skall bli skitkul! Vi har blivit ett helt nytt gäng som börjat hänga, folk som också stannat kvar från förra året, så det är kul.

För övrigt så är jag en sån där fattig student nu och lever på soppa och knäckebröd ungefär. CSN har krånglat för de på skolan är korkade och kan inte ens fylla i ett formulär på sitt egna språk, så jag har knappt några pengar. Jag har pengar från i jul som skall hålla hela januari (helst mer)sen så har jag precis till en hyra på kontot. Förhoppningsvis får jag CSN-pengarna innan februari.

Nu har jag tråkigt och väntar på Allison som alltid är sen.

Ha en bra helg!
Hasta luego, amigos!

Skolstart



Idag började skolan som jag som sagt sett fram emot! Jag hamnade i grupp B1.1 vilket jag antar inte säger er något.. Förra terminen var jag i A1 så nu har jag hoppat upp två nivåer. Jag hamnade inte med någon från min förra klass, vilket jag är lite glad för faktiskt. Min nya klass verkar helt okej. Det är däremot ingen större mix av länder. 10 av 14 elever är från Usa. Det är lite knäppt. Jag känner mig nästan lite speciell, när vi skulle presentera oss hörde jag hur någon sa: Wow! när jag berättade att jag var från Sverige. Haha. De tre andra är från Kina, Indien och Australien, så vi är bara tre som inte har engelska som modersmål.
Jämfört med förra klassen verkar folk vara i ungefär samma ålder, så denna gången blir det förmodligen inte så att den ena pratar om festen i helgen och den andra berättar om hur hon städade och lekte med sina barn..
Allisons nya rumskompis hamnade i samma nivå som mig så det var skönt att känna någon. Hon verkar bra, dock kommer hon förmodligen bytta klass, men men. Det var i alla fall jättekul att prata spanska igen och jag kände att allt kom tillbaks!

De lektionerna jag kommer ha klockan fem är jag rädd för kommer bli massa repetition bara. De har satt ihop tre nivåer och såklart är jag i den högsta och kommer alltså ha lektioner med de som är helt nybörjare.

Det känns som det kan bli en bra termin! I och för sig kände jag så när jag började i A2:an förra året så jag ska kanske inte säga för mycket än.. Jag är lite orolig för grammatiken. Det kan vara så att jag missat en del grammatik genom att jag fick hoppa upp två nivåer. Men blir det för jobbigt är det bara att byta!

Adiós amigos!

Skola!

Nu har skolan äntligen börjat. Idag fick vi information, och denna gången förstod jag faktiskt lite mer av vad de sa, och sen gjorde vi testet som skall få oss att hamna i rätt klass. Det kändes skönt att göra testet och faktiskt förstå det mesta. Det var en del grammatik jag inte förstod för jag inte kommit så långt än men det mesta var ändå förståligt. Det känns häftigt att för bara tre månader sen förstod jag nästan ingenting av provet och nu förstod jag massor!
Efter skolan var vi några som gick ner till cafeterian och drack terminens första öl. Det var kul att umgås med alla (som är kvar) igen plus att det var en hel del nya också. Jag ser verkligen fram emot att börja skolan imorgon och se vad för folk som kommer gå i min nya klass. Jag är ganska säker på att jag kommer hamna i samma klass som flera från förra terminen, även fast flera av dem är bättre än mig. Jag har ganska lätt för att skriva och läsa, men prata är däremot svårare, vilket leder till att jag kanske hamnar i en klass som är lite svårare eftersom provet var skriftligt. Men det blir nog bra!
Det skall bli skönt att komma igång med spanskan igen också. Jag är trött på att inte kunna språket så bra och ibland känna mig så där lagom handikappad när jag inte kan kommunicera med folk.
Runt sju-tiden åkte jag in till centrum för att köpa lim till mina "snygga" kort jag skall lämna till mina nya lärare:



(Jag känner mig lite lagom bad-ass på bilden i min skinnjacka och allt..)

När jag kom hem var jag jättesugen på pannkakor och tänkte att det var en perfekt kvällsmat. Självklart gick den första smeten åt helvete och den andra gick väl inte så bra den heller. Det blev fyra stycken pannkakor som ingen av dem smakade särskilt gott.
Planen var att jag skulle få pluggat lite ikväll och lägga mig i tid men det slutade med att jag kollade på Chocolat, blev som vanligt sugen på choklad av filmen, och nu är klockan snart två och jag sitter fortfarande uppe. Men nu tänker jag lägga mig och kanske läsa innan jag släcker för idag. Just nu läser jag The notebook. Den är inte riktigt lika bra som filmen, än så länge, men bra är den. Efter den får vi se vad det blir, förmodligen börjar jag på True blood-böckerna, eller så läser jag faktiskt klart Vit Oleander som jag började med i april förra året. Vi får se! Jag har i alla fall en hel del böcker i min garderob, som jag för övrigt tog med alla samtidigt när jag åkte hit senast så min väska var galet tung. 7 kg övervikt..



(Notera att 11 av 16 böcker är om vampyrer..)

Adiós, hasta luego y buenas noches!

Brr.. kallt

Nu har folk äntligen börjat komma tillbaks till Madrid och det känns inte lika ensamt längre.
Jag blev så där lagom rastlös när jag bara satt hemma i en vecka och var sjuk. Men nu är jag äntligen frisk och har fått träffat alla vännerna igen. Det har varit jättekul! Imorgon skall vi till skolan och göra prov igen för att se vilken klass vi hamnar i. Det ska bli både skönt och kul att börja skolan igen. Det ska bli roligt att träffa nytt folk. Jag behöver även få en rutin och komma igång med spanskan igen.

Idag har det inte hänt så mycket. Jag vaknade sent efter att ha sovit dåligt. Det är inte lätt att sova skönt när det är så satans kallt i lägenheten. Det är runt 12 grader här inne. Det är tydligen kallt hos nästan alla här i Madrid, jag behöver hitta någon med element! Det är knappt så man orkar göra något annat än ligga i sängen under täcket för det nästan gör ont i kroppen av kylan. Det ställe som är varmast just nu är Metron. Det är nästan så man vill spendera dagarna där.
Senare på eftermiddagen gick Elin och jag och köpte kebab och kollade på 10 things I hate about you.

Förresten så har jag upptäckt att det är väldigt billigt att resa från Madrid så jag planerar att förmodligen hälsa på Martina i England någon helg i vår och sen kanske åka till Paris med kusinen. Själva resan är som sagt billig, runt 450:- tur&retur, men jag vet inte än med boende o.s.v. Paris ska tydligen vara sjukt dyrt. Jag känner i alla fall att jag vill passa på att resa när det är så billigt!

Hasta luego!



Sjukis

Jag är fortfarande sjuk. Det verkar inte bli så mycket bättre heller vilket känns lagom roligt. Imorgon är det en vecka kvar tills skolan börjar igen och jag hoppas verkligen jag kan bli frisk snart. Jag har inte hunnit gå ut något här sen jag kom, inte för att vi varit hemma så länge men ändå, eller jo.. jag har varit hos kebabnissarna och mataffären. Samtidigt är det kanske bra eftersom jag inte gör åt med massa pengar nu innan jag fått från CSN.
Snart har jag ätit upp allt svenskt godis jag tog med och jag är glad att jag tog med så många böcker. Jag har inte läst klart någon än eftersom jag läser ungefär tre stycken samtidigt. Jag är i alla fall på gång att läsa klart sista Twilight-boken och den är jäkligt bra faktiskt. Men jag behöver komma ut nuuu, träffa lite folk. Det känns isolerat att bara sitta hemma. Sen så känns det nästan som att bo på ett dårhus med tanke på hur lyhört det är och hur våra grannar är. Ibland har det nästan känts som att jag ska flippa ur men det är bara att försöka ignorera alla ljud omkring. Det är i princip aldrig tyst kan jag ju säga.

Min spanska känns mycket sämre förresten. Det är sjukt hur lätt det försvinner, förhoppningsvis kommer det tillbaks lika lätt. Jag kanske skulle passa på att öva medans jag är sjukis. Hm.

Nu ska jag i alla fall göra... något.
Adiós!

RSS 2.0