Back on track

Nu har jag inte skrivit här på ett tag vilket beror på att min kära dator fick ett flertal virus, men nu har jag äntligen fått fixat det! Dock är det väldigt trist att jag förlorat alla bilder som jag aldrig han spara..
Goda nyheter i alla fall: Jag har äntligen fått mina pengar från CSN så nu har jag storhandlat massa mat och förhoppningsvis köper jag biljett till England så jag kan hälsa på Martina snart.

Igår gick Elin och jag ut för att fira hennes födelsedag och att jag fått pengar. På vägen till restaurangen träffade vi en kompis till Elin som följde med oss till Tapasbaren. Maten var farligt god och jag var nog dubbelt så stor när jag lämnade stället. Vid 01:00 träffade jag några vänner i klassen och drog till klubben JOY. Det var roligt fast fy fan vad sliskiga många är här. Vid kvart i sju på morgonen kom jag i alla fall hem och kom på att jag hade läxa att göra. Så sju på morgonen, jättetrött och fortfarande lite lullig, satte jag igång med min spanska läxa där jag skulle berätta om hur hälsosamt jag lever. Det är nästan pinsamt hur ohälsosam jag är här. När jag sen skrev om hur jag var i Sverige verkade jag väldigt hälsosam förut. Vilket jag inte direkt var då heller... men men. Jag sov i alla fall runt 2 timmar men det var ganska lugnt för jag hade bara en 2h-lektion idag och vi var bara halva klassen där. På kvällen gick Elin och jag på bio: An education. Den var galet bra så den måste ses!!
Efter det gick vi hem och jag försökte fixa med datorn samtidigt som jag kollade på Pocahontas.


I förrgår gick jag ut med två norska tjejer och drack lite vin på en bar. Det var riktigt trevligt. Det kändes väldigt konstigt att prata svenska med andra förutom Elin.

Jag har börjat förska göra upp någon slags budget nu och det verkar gå ganska bra. Jag trodde att jag skulle behöva plugga nästa termin med för att ha råd med hyra och sånt men det verkar som jag kan slippa det. Om jag har tur kanske jag hittar något hyfsat jobb här lite längre fram. Jag funderar även på att kanske åka hem lite tidigare än planerat. Planen var att jag skulle stanna till runt 25 juni då skolan slutar och vi skall flytta ut ur lägenheten, men om jag inte går nästa termin kan jag åka hem tidigare och faktiskt få se min bror på både balen och studenten, vilket jag verkligen vill.
Vi får se hur det blir! Jag är i alla fall verkligen inte sugen på att plugga en till termin.

Men nej, nu är jag jättetrött och behöver sova. Imorgon skall vi på flamenco förresten. Det skall bli coolt.
Ciao cariños!

An Education


Karneval

I fredags åkte Elin och jag till IKEA för att äta lite god mat och köpa mat på IKEA FOOD. Det var mysigt men det blev ingen räckmacka då heller. Vi får ta och åka dit tidigare någon dag innan skolan istället.
Efteråt åkte vi hem till Shin för lite småfest. Vi var inte så många men det var mysigt!

Igår var det karneval här. Grymt häftigt! Spanjorerna vet hur man festar.

Jag orkar inte skriva så mycket mer så här får ni lite bilder:FredagElin och jag vid IKEA
Prinsesstårta <3
Det var kallt när vi väntade på bussen hem...
Den här gigantiska bilden skrämde skiten ur mig, haha


LördagGalet mycket folk


Billig dricka o tapas

Igår följde jag med Johan och Shin efter skolan till en bar vid Shins hus. När man köper något att dricka får man även äta hur mycket tapas man vill. Billig dricka+tapas=skitbra! Jag fick träffat massa nytt folk också vilket var roligt. Senare gick Shin, Johan, Erik, Lily och jag hem till Shin. Erik är förresten en annan svensk här. Ganska sjukt att jag bara träffat två andra svenskar här utöver Elin.

Spanskan börjar bli ganska komplicerad nu men det känns bra att vi börjar komma framåt i grammatiken och inte är fast vid presens. Man kan inte ha så jättegivande samtal då.

Jag börjar trivas mer och mer i min klass vilket känns skönt. Nu när jag börjar lära känna de andra känner jag mig lite säkrare.

Inte så jättelångt inlägg men bara en liten kort uppdatering.

Ciao!

Happy ending

Igår slutade det med att jag åkte in till Sol för att ta en drink med Anya. Vi drog till en irländsk bar där vi träffade några spanjorer. Vid halv två drog Anya för att ta metron hem men jag bestämde mig för att stanna kvar.
Halv tre stängde baren och vi gick ut för att hitta något nytt ställe att dra till. På gatan lyckades jag träffa på Cleyton och Ivanah i min klass så jag bestämde mig för att följa med dem istället. Vi drog till en bar/klubb med några av deras vänner. Senare kom även några andra killar från min klass. Vi drack Tequila, pratade, dansade och hade allmänt skitkul. Vid sex stängde dem så Clayton, hans rumskompis, en annan tjej och jag drog till ett ställe och åt churros med varmchoklad. Sjukt gott.

Så det slutade i alla fall jäkligt bra. Det var jättekul att få umgås med folk i min klass! Förhoppningsvis kommer jag trivas bättre o bättre.

Äntligen känns det riktigt bra här igen.
Lördag

Idag såg jag att jag fått ett meddelande från CSN och det verkar som att det äntligen skall lösa sig. Det skall bli skönt att få lite pengar och inte behöva leva på 6kr-soppa, som består av 90% vatten, och knäckebröd.

Det har inte hänt så mycket på senaste. Eftersom ekonomin inte är på topp har jag inte gjort så mycket.
I onsdags gick jag ut på klubb med folk från klassen och träffade massa nya människor. Självklart var ungefär 70% av alla på klubben amerikaner, men det var roligt.

Igår gick jag ut med Steve, Brundah och två tjejer från Brasilien. Vi drog till en bar som var på taket av ett hotell, ganska grymt. Bilderna blev dock ganska kassa eftersom min kamera suger.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att tvätta, plugga och laga mat. Jag är sjukt uttråkad men eftersom jag inte har pengar på min mobil kan jag inte höra av mig till någon. Jag kan mest hoppas på att någon loggar in på facebook och är lika uttråkad, haha.
Sen så verkar jag bli sjuk för tredje gången detta året, härligt.

Adiós!

sol

Jag lyckades ta mig igenom hela helgen utan att gå ut och dricka! Jag har nog aldrig spenderat så lite pengar på en helg. Jag har varit äckligt onyttig men jag lät denna helgen vara ett undantag. Jag är ganska bra på att komma på anledningar till att få vara onyttig, haha. Men jag är i alla fall sjukt stolt över att jag inte ätit en enda donut sen jag kom tillbaks hit. Jag vet att om jag äter en kommer jag inte kunna sluta. Så jag kör på metoden att försöka glömma bort hur gott det är.

För övrigt så har vi idag haft runt 18 grader. Me gusta!

RSS 2.0