Baka baka liten kaka

Senast jag skrev här i bloggen hade Louise och jag bakat.. nu när jag skriver har vi bakat igen. Så jobba och baka är väl det jag gör nu för tiden. Jag tränar i och för sig en del med men det har gått lite segt på senaste och nu har jag lyckats bli förkyld, blä.

Idag har jag jobbat 6.00-14.30, sen åkte jag hem för att duscha och vid halv fem träffade jag Elin på stan. Det var mys att träffa henne lite. Jag saknar mycket av tiden vi hade ihop i Spanien.
På stan köpte jag en ny klänning och skjorta på HM, rea <3 Sen köpte vi lite godis också såklart..

Idag är det exakt en månad kvar tills jag åker till Teneriffa och jag är sjukt nervös alla redan!
Snart dags att börja planera lite känner jag. Sen så gillar ju jag att planera låångt i förväg.

Ledsen men jag orkar inte skriva mer för jag är som sagt sjukis och även trött. Skall orka gå upp och jobba klockan 7.00 imorgon också.
Ciao!

Louise, muffins och tapas <3

Idag bestämde jag mig för att uppdatera lite här. Jag får passa på när jag väl har tid. Imorgon börjar jag 10.00, vilket innebär att jag inte behöver lägga mig före klockan 23:00 som när jag börjar 6:00 eller 7:00.

Igår jobbade jag från 7:00 till 14:30 (fick sluta i tid, woho!), efter det tränade jag som aset tills lite innan Louise slutade 17:00.
Efter det drog vi hem till mig och bakade muffins. Vi köpte massa olika godisar och tryckte i dem. Först blev de jäkligt misslyckade och rann över totalt men andra satsen blev skitbra! Efter att de varit i ugnen var vi kreativa och dekorerade dem fint med glasyr och liknande.

Idag gick det fort som fan på jobbet eftersom hotellet är fullt av konferensgästar (underbart ja <3). Dock fick vi sluta tidigare vilket är lite trist, men en kvart hit och dit. Med tanke på hur mycket jag jobbat över så var det inte hela världen.
Efter jobbet träffade jag Louise nere på stan. Vi gick i massa affärer och provad kläder och skor.
Jag fick köpt ett par snygga sandaler som får hänga med till Teneriffa.
På tal om Teneriffa har jag googlat runt lite och hittat lite tips och sånt om att söka jobb utomlands. Jag var även inne på Spaniens arbetsförmedlings hemsida och det verkar finnas en del på Teneriffa. Jag måste bara se till att skriva ett bra CV på spanska och engelska innan jag drar.
Det blir nog inte enkelt att fixa allt på 4 veckor men jag är pepp och ska göra mitt bästa! :D
CSN har förresten fått min ansökan så nu ska de bara göra sitt beslut vilket jag hoppas blir JA!

När jag kom hem efter stan åt jag tapas med mamma och pappa. Nice nice.


Här får ni lite charmiga kort:Muffinbak!Muffins!NOM NOM!
Två mongon på en bänkNya skor :DTapas!


Tillbaka till Spanien!

Hej alla!

Planen var som så att jag skulle ha denna bloggen under min tid i Spanien, så sen när jag åkte hem blev det ett hejdå-inlägg sen finito!
Nu har det i alla fall blivit som så att jag skall tillbaka till Spanien igen! Denna gången blir det däremot inte Madrid utan istället... Teneriffa. Jag antar att tiden här hemma i Sverige fick mig att inse hur mycket jag saknar Spanien. Så den 19:de september tar jag flyget till Teneriffa. Jag skall plugga spanska i 4 veckor och under tiden bo i en delad lägenhet med eget rum, vilket jag fått tag på genom skolan då. Skolan ligger i Puerto de la Cruz precis vid vattnet. Det blir 20 klasser i veckan och man är högst 8 personer i varje klass. Det känns som att jag kanske lär mig lite mer spanska denna gången. Jag tänker ta det mer seriöst denna gången i alla fall. Plugga mer, prata mer spanska och mindre engelska.
Under tiden som jag pluggar har jag tänkt försöka hitta jobb så jag kan stanna. Det är bl.a en anledning till att jag valde att åka till just Teneriffa, för turismen. Jag tänkte att jag då har användning för både spanska och engelska.

Eftersom jag skall upp och jobba imorgon tänker jag inte fortsätta mer idag. Jag skriver nästa gång jag har tråkigt!

Ciao!

RSS 2.0