Torn och Tapas

Idag lyckades jag pricka av tre saker på min lista av allt jag skall göra innan jag åker.
Elin och jag åkte och kollade in skyskraporna som jag velat ett tag och efter det gick vi till Cañas y Tapas och åt asgod mat.
Annars har det inte hänt så mycket idag. På morgonen solade jag med Sandra, sen blev det dusch och mat. Efter det gick jag in till centrum och försökte hitta en plåt-sak till pappa men det gick tyvärr inte så bra. Sen blev det skyskraporna. Jag tog massa kort men har inte lagt in dem på datorn än så bilder kommer kanske imorgon.
Jag fick även sett mitt schema inför i sommar och det verkar som att jag kommer få jobba massa. Svinbra! Eftersom jag förmodligen kommer bo hemma denna hösten och bara plugga i 5 veckor, så funderar jag på att spara pengar så jag kan åka och hälsa på Tracy i Usa. Det hade varit skitkul! Beställer man i tid blir det inte så fasligt dyrt heller. Vi får se. Jag är jättevälkommen och jag vill verkligen åka.

Nu skall jag sova, natti!


Ut med brudarna

Nu när jag har så få dagar kvar har jag börjat göra alla saker som jag kanske skulle spridit ut lite bättre under mina 8 månader här.
Igår gick Elin och jag på ett museum som jag faktiskt verkligen tyckte var intressant. Efter det gick vi till någon kyrka som var ganska grym men det var helt tyst där inne och man vågade knappt andas.
På kvällen åt vi kvällsmat och drack Sangria i Retiro. Så mysigt! När vi satt och åt kom det fram en hund och stal min macka, sen försökte den ta mina två andra med men dem fick han inte! Hundjävel.
När vi kom hem drack vi lite mer Sangria och lyssnade på musik. Vid halv elva kom Sandra och runt halv tolv åkte vi in till Sol och träffade Matina. Vi drog till Dubliners som vanligt och jag köpte mig en cosmo. Där träffade vi några söta australienska killar som vi drog med till Joy. På Joy var det galet och massa dans. Kul som fan. Fast mitt i all fick jag plötsligt näsblod och fick sitta på toan i typ en kvart tills en tant kom och banka på dörren och sa åt mig att gå ut därirån. Hon trodde väl jag hade däckat, hah.
Vid fem lämnade vi klubben och började gå mot bussarna. På vägen gick vi förbi några heta poliser som jag sa hej till och de kallade mig snygging så det var ju trevligt, haha. Vid bussen insåg jag att jag lyckats tappa mitt metrokort så jag fick gå hem.
En väldigt lyckad och sjukt kul kväll i alla fall!

Xao!


För sista gången

Nu har Sandra kommit hit igen så igår träffades vi i parken och solade. Tyvärr brännde jag mig och är rosa lite här och där nu. Härligt!
På eftermiddagen gick vi till Starbucks (eftersom jag upptäckt att en otroligt söt kille jobbar där) och köpte kaffe. Sen gick vi lite i affärer tills klockan plötsligt var 9 då Sandra skulle hem och äta. Nä jag kom hem fick jag med Elin på en BK-glass. Efteråt tänkte vi ta oss en liten kort promenad som slutade med att vi gick halvt vilse och kom hem drygt tre timmar senare. Men det var mysigt.
Dagen ledde i alla fall till att jag idag har ont i kroppen p.g.a solbrännan och ont i fötterna för jag gått så mycket.

Idag åkte Elin och jag till IKEA för sista gången. Det gick tyvärr inte som vi ville. De hade fortfarande inga räkmackor åt oss så vi tänkte köra på Pizza Hut istället, men då visade det sig att trots att det står på kartan att det finns så har de bytt ut det till någon annan restaurang. Vi slutade på McDonalds. Jag blev sur.
När vi kom hem chilla vi lite sen tog vi oss en liten promenad och kollade lite i affärer. Jag fick köpt en jättefin klänning till Eriks student som jag ser fram emot att använda!
På kvällen gjorde vi kladdkaka för sista gången (mycket sista gången nu, buhu) och kollade på 14 suger. Den var bra och kladdkakan blev mer varmsmet än kaka, så det skall vara!
(Eftersom det var sista gången och jag skall åka så fick jag slicka skålen, mumma.)

Ikväll har jag pratat med kusin-Julia vilket var jättekul. Saknar den brüden som tusan!

Nu skall jag kolla på Couger Town vilket f.ö är en sjukt rolig serie.
Imorgon skall jag ut i parken med Sandra, dock kommer jag försöka ta det lite lugnt med solandet. På eftermiddagen skall vi i alla fall åka till Islazul, nice nice.

Xao!


Farväl o.s.v

Nu har jag inte skrivit här på två veckor så det känns som att det är dags för en liten uppdatering.

Jag åkte till England och hälsade på Martina. Det var mys och kul att träffa henne igen.
När jag skulle hem visade det sig att mitt flyg blivit inställt p.g.a askmolnet så jag blev kvar i England två dagar extra. Jag fick bo hos Sandra som bodde i London centrum så det var nice. Dock var det trist att jag kom hem två dagar senare eftersom det var sista veckan med Tracy, Jon och Ben.

På onsdagen när jag kom hem träffade jag i alla fall Ben och fick umgåtts med honom en sista gång.

På torsdagen kom mamma och pappa hit! Det var jättekul att träffa dem igen. På kvällen gick vi ut och åt på restaurang och efter det åkte jag hem till Tracy och fick sagt hejdå till henne. Det var sorgligt.

Resten av helgen visade jag mamma och pappa Madrid. Vi hade tur med vädret, inte för varmt och inte för kallt.

Igår låg jag i sängen till runt fyra. Det var skönt att äntligen få sova ut vilket jag inte hade kunnat göra på en hel vecka. På kvällen gick Elin och jag på en promenad i drygt 3 timmar. Vi beställde biljetter till Alice i underlandet som vi skall se idag och sen åt vi kvällsmat på Pans. Mysigt!

Nu har jag bara två veckor kvar här och det känns inte så kul ärligt talat. Det är nästan lite tur att alla mina vänner förutom Elin har åkt nu så jag inte har allt för mycket jag lämnar. Men det suger ändå för trots allt så lämnar jag ju ändå Madrid..

Xiao!

Här kommer lite kort:


Från Botaniska trädgården



På promenad med Ben

Tracy och jag gjorde Fajitas vilket var första gången för mig




ENGLAND






När jag sa Hejdå till Tracy




Random i Madrid


Sköldpaddor och annat skoj

Det känns som jag börjat bli lite dålig på att skriva här. Kanske för det inte direkt händer så mycket i och för sig.

Helgen har varit ganska nice. Ben lagade asgod kyckling i fredags, i lördags var jag hemma på kvällen och i söndags gick jag upp tidigt och träffade Ben på Rastron (marknaden). Det var första gången sen i julas som jag var där och jag måste säga att det väldigt mycket trevligare att gå i värme än kylan förra året. Efter Rastron gick vi runt i Madrid och kollade in grymma saker som t.ex sköldpaddorna inne på Atocha stationen, parker och något tempel från Egyptierna till Spanien. Väldigt tufft men jag hade glömt min kamera hemma så det sög ju lite.
På kvällen hade Elin och jag våran typiska söndags-syssla och gick runt i Madrid för att hitta donuts och choklad. Det var kul och massa mys.

Igår åkte jag till skolan och fikade med Maria. Jag åt patatas ali-oli som jag längtat efter ett bra tag nu, hah.
När hon började sin nästa lektion åkte jag in till centrum och träffade Ben. Vi köpte nya hörlurar till mig och sen gick vi runt och kollade in ännu fler nya awesome ställen i Madrid som jag aldrig sett förr. Efter det gick vi till den svenska godisaffären och jag fick honom att testa det svenska godiset (Äkta godis!). När jag skulle peka ut alla mina favoriter visade det sig att ungefär hälften av allt lösgodis är mina favoriter. Så länge de är röda eller rosa såklart. Han gillade det i alla fall, speciellt Daimen vilket är ganska självklart skulle jag säga.
När jag kom hem lagade jag mat och kollade på How I met your mother.

Idag ställde jag klockan på 10:00 för att gå upp tid och träffa Ben på hans håltimma. Vid 12 träffades vi och drog till Dunkin. Det blev kaffe, macka och donut till frukost. Det kan inte bli bättre!
Efter det gick vi runt i lite affärer tills hans nästa lektionen började.

När jag kom hem packade jag för imorgon åker jag till England! YAY!

Nu skall jag åka och träffa Ben, Jon och Tracy.

Xiao cariños!


RSS 2.0