3

Igår var det knasigaste vädret. Det var ca 18 grader på dagen, sen på eftermiddagen när vi skulle åka till skolan sken solen och det var 37 grader. Helt galet. Men det var väldigt skönt. Det får gärna hålla i sig på det viset.
Även om solen inte skiner så är det otroligt behagligt väder. Man kan gå i kortärmad till ca 01:00. Då började det bli lite kyligt.

Skolan är i alla fall fixad nu så det är bara att gå dit på måndag, göra prov och sen på tisdag får vi veta vart vi ska hamna. Det känns skönt att det löste sig. Kvinnan som hjälpte oss pratade engelska så det underlättade en hel del.

När vi kom hem från skolan åt vi lite mellanmål och vilade lite. Runt nio tiden gjorde vi oss redo för att gå ut.
Det blev tunnelbanan in till centrum där vi sedan hittade en liten mysig restaurang att äta på. Maten var hur god som helst men de var lite luriga och tog tydligen betalt för att de serverat oss.
Efter restaurangen letade vi upp en pub där Elins syster jobbade när hon var här. Vi beställde varsin Mojito för att vara lite spanska. Den smakade lite speciellt, men det är kul att testa nya grejer.
Det var verkligen hur mysigt som helst. Jag insåg verkligen hur bra jag trivs här. Staden är underbar, det finns så himla myket att se, vädret är jätteskönt och människorna här är hur trevliga som helst. Jag ser fram emot att förstå vad de säger, haha.

Runt ett tiden började vi  i alla fall dra oss till tunnelbanan för att åka hem. Vi fick vänta ovanligt länge på vagnen och det stod massa grejer på en tavla och de prata i högtalarna. Självklart fattade vi ingenting, vi blev mest irriterade att få vänta i 30 min när den skulle komma efter 7 min. Men vi började i alla fall märka att något var fel. När vagnen tillslut kom gick vi in och satte oss men nästan direkt var alla tvugna att lämna vagnen. Då kom det 4 poliser med hundar som sprang in och sökte igenom vagnen. Till sist låste de alla dörrarna och en vakt stannade kvar i vagnen medans de åkte iväg. Det är lite typiskt att när sånt här händer kan man inte språket och fattar ingenting. Vi fick i alla fall ta nästa tåg hem och förmodligen aldrig veta vad det var som hände där nere.


Ciao!


Kommentarer
Postat av: mamma

Oj, vad ni verkar ha det härligt!

Bortsett från tunnelbanan verkar allt kanon!

I Varberg har vi regn och höststorm så njut av ert härliga väder!

2009-10-01 @ 13:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0