Torn och Tapas

Idag lyckades jag pricka av tre saker på min lista av allt jag skall göra innan jag åker.
Elin och jag åkte och kollade in skyskraporna som jag velat ett tag och efter det gick vi till Cañas y Tapas och åt asgod mat.
Annars har det inte hänt så mycket idag. På morgonen solade jag med Sandra, sen blev det dusch och mat. Efter det gick jag in till centrum och försökte hitta en plåt-sak till pappa men det gick tyvärr inte så bra. Sen blev det skyskraporna. Jag tog massa kort men har inte lagt in dem på datorn än så bilder kommer kanske imorgon.
Jag fick även sett mitt schema inför i sommar och det verkar som att jag kommer få jobba massa. Svinbra! Eftersom jag förmodligen kommer bo hemma denna hösten och bara plugga i 5 veckor, så funderar jag på att spara pengar så jag kan åka och hälsa på Tracy i Usa. Det hade varit skitkul! Beställer man i tid blir det inte så fasligt dyrt heller. Vi får se. Jag är jättevälkommen och jag vill verkligen åka.

Nu skall jag sova, natti!


Kommentarer
Postat av: mamma

Gott med tapas, jag blir grymt avundsjuk!

Roligt att du hittade skyskraporna,

ha det bra!

Kram mamma

2010-05-25 @ 17:08:20
Postat av: Anonym

hej ja nu får du passa på att turista för det är ju inte länge kvar.Ni har ju iallafall sommar här är kallt 4gr inget vidare.Imorgon ska vi på bazar på Emblas förskola och tillhelgen överrasknings fest med jobbet kramar från Sandared

2010-05-25 @ 17:17:07
Postat av: pappa

Hola



Fasen va gött med tapas.

Det är ju asgott.

Real Madrid tröjan är som smäcken.



Kram



Pappa

2010-05-26 @ 16:33:47
Postat av: Nathalie

vart ska du jobba i sommar?:)

2010-05-26 @ 21:11:59
URL: http://liborius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0